В Приморско около 22,00 часа на 23 август на ул. Лагуна“

...
В Приморско около 22,00 часа на 23 август на ул. Лагуна“
Коментари Харесай

Туристи са минавали на метри от колата, в която откриха мъртва младата учителка

В Приморско около 22,00 часа на 23 август на ул. " Лагуна “ в паркирано " Рено " е открита мъртва млада жена. Извършен е оглед на местопроизшествието. Тялото на 33-годишната жена е било в напреднал етап на разложение.

Plovdiv24.bg научи, че полицията е иззела записи от камерите на няколко хотела, ситуирани наоколо. Представителите на министерството на вътрешните работи желаят да схванат дали в колата е имало втори човек.

За последно въпросното рено е било в придвижване в понеделник, 21 август. Тогава е било паркирано, а гибелта е установена след три дни - късно в сряда вечерта. По улицата, на която е стояла колата, всекидневно минават стотици туристи, част от които сигурно са минали на метри от лекия автомобил, само че очевидно не са забелязали, че вътре има имобилен човек.

Сигналът за изчезналата жена е подаден от нейната майка. Няколко дни по-рано тя е посетила полицейският сектор в Приморско.

Обяснила на униформените, че щерка ѝ тръгнала от Пазарджик към курортното градче с персоналния си автомобил. Търсила информация за нея, тъй като нямала връзка с нея.

Установено е, че тялото, открито в паркирания автомобила, е на търсената жена. Тя е на 33 години и работела като учителка в родния си град Пазарджик.

От ОД на Министерство на вътрешните работи в Бургас оповестяват още, че по натрупа не са открити следи от принуждение. Разследващите работят по няколко версии, в това число самоубийство. Тялото на дамата е превозено за аутопсия в УМБАЛ  " Бургас ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР